Купи!

Биро Догана

3,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Работна површина: 80×50
  • Висина: 75 + 10cm
  • Должина: 100cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 100 × 20 × 100 cm