Купи!

Биро Косона

3,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии:
  • Работна површина: 100×50
  • Висина: 75cm

 

Категорија

Детали за нарачката

Димензии 100 × 50 × 75 cm