Купи!

Биро Монтали Бело

3,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Работна површина: 110×50
  • Висина: 75cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 110 × 50 × 75 cm