Биро Новара

8,490 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Работна површина: 138.2x76cm
  • Висина: 78cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 152 × 76 × 78 cm