Купи!

Биро WM-1

3,490 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 44.4cm
  • Висина: 73.2cm
  • Должина: 102.6cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 44 × 102 × 73 cm