Купи!

Клуб Маса Асила

2,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии:
  • Должина: 90 cm
  • Висина: 45 cm
  • Ширина: 50 cm
Категорија