Купи!

Клуб маса Кенитра

2,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 92.5cm
  • Висина: 40cm
  • Ширина: 55cm

Категорија

Детали за нарачката

Димензии 92.5 × 55 × 40 cm