Купи!

Клуб маса Лараче

2,750 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 103.5cm
  • Висина: 45cm
  • Ширина: 50cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 103.5 × 50 × 45 cm