Купи!

Клуб маса Темара

3,590 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 121.2cm
  • Висина: 40cm
  • Ширина: 50cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 121.2 × 50 × 40 cm