Купи!

Клуб маса Тидас

3,490 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 90cm
  • Висина: 40cm
  • Ширина: 50cm

Категорија

Детали за нарачката

Димензии 90 × 50 × 20 cm