Купи!

Наткасна Кадима

1,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 35cm
  • Висина: 60cm
  • Ширина: 30cm

Категорија

Детали за нарачката

Димензии 35 × 30 × 60 cm