Купи!

Наткасна Тавира

1,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 55cm
  • Висина: 40cm
  • Ширина: 25cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 55 × 25 × 40 cm