Купи!

Плакар Мак-11

3,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 24cm
  • Висина: 106cm
  • Ширина: 74cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 74 × 106 × 24 cm