Купи!

Плакар Мак-2

890 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 23.7cm
  • Висина: 53.9cm
  • Ширина: 39.5cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 39.5 × 53.9 × 23.7 cm