Купи!

Плакар Мак-3

1,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 24cm
  • Висина: 80cm
  • Ширина: 31cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 31 × 80 × 24 cm