Купи!

Плакар Мак-5

2,290 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 24cm
  • Висина: 132cm
  • Ширина: 40cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 40 × 132 × 24 cm