Купи!

Плакар Мак-7

2,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 24cm
  • Висина: 106cm
  • Ширина: 49.5cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 49.5 × 106 × 24 cm