Купи!

Плакар Минто

4,490 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 35cm
  • Висина: 170cm
  • Ширина: 50cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 50 × 35 × 170 cm