Купи!

Плакар Норвик

3,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 30cm
  • Висина: 170cm
  • Ширина: 45cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 45 × 30 × 170 cm