Купи!

Плакар Хардин

2,890 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 30cm
  • Висина: 100cm
  • Ширина: 80cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 80 × 30 × 110 cm