Купи!

ТВ Комода Естела Mona

3,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 130cm
  • Висина: 55cm
  • Ширина: 40cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 130 × 40 × 60 cm