v2-2

Модерни трендови за 2023 година

Кога станува збор за мебелот, 2023 година носи со себе многу новини и промени. Оваа година, домот станува место за удобно и модерно живеење, со фокус на креирање на максимален комфор и функционалност. Во продолжение, погледнете ги најновите трендови во мебелот за 2023 година.

 • Природни материјали
  Оваа година, природните материјали се повеќе во трендот од секогаш. Дрво, кожа, бамбус, ратан, линен и памучни ткаенини се само некои од материјалите кои ќе ги видиме често во домовите. Овие материјали придонесуваат за топлина и удобност во домот, како и за удивителен изглед.
 • Паметни мебелни парчиња
  Со напредната технологија, денес можеме да купуваме мебел кој е повеќе од само декоративен. Паметните мебелни парчиња ги обезбедуваат на корисниците соодветен комфор и функционалност. Овие мебелни парчиња се карактеризираат со интегрирани музички системи, USB порти, бесконтактни полначи и други паметни функции.
 • Комбинација на модерни и винтиџ парчиња
  Винтижот никогаш не излегува од трендот, па затоа во 2023 година ќе гледаме многу комбинации на модерни и винтиж парчиња. Оваа комбинација креира еден уникатен стил кој дополнително го подигнува изгледот на домот.
 • Многуфункционални мебелни парчиња
  Мебелните парчиња со повеќе функции се популарни оваа година. Многуфункционалниот мебел може да се искористи за повеќе цели, истовремено штедејќи место и креирајќи удобност.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on pinterest

Слично

11/05/2023

Винтиџ уредување на домот

11/05/2023

Совети за создавање стилски и функционален простор за живеење

11/05/2023

Совети за модерно уредување на домот