v2-3

Совети за модерно уредување на домот

Доколку планирате да ја освежите вашата домашна декорација во 2023 година, важно е да знаете кои се актуелните модерни парчиња мебел. Со оваа година доживувањето на нов пристап кон уредување на домот, што значи дека едноставноста и функционалноста се во фокус.

Во продолжение, ви ги претставуваме некои од најактуелните модерни парчиња мебел за 2023 година:

  1. Модерен диван со чисти линии

Диваните со чисти линии и едноставен дизајн ќе бидат еден од најпопуларните избори во 2023 година. Овие дивани се препознаваат по својата едноставност и минималистички дизајн, што ги прави лесни за комбинирање со друга мебел. Се препорачуваат во бела, сива или црна боја, кои овозможуваат повеќе слобода во комбинирањето со други предмети.

  1. Модерна трапезарска маса со природен изглед

Додека металот и стаклото се популарни избори за трапезарски маси во минатите години, во 2023 година природниот изглед на дрвото повторно ќе биде во тренд. Модерните трапезарски маси со природен изглед можат да бидат изработени од дрво во различни бои и финиши, и нудат топла и удобна атмосфера во домот.

  1. Високи амбиентални светилки

Високите амбиентални светилки се уште еден модерен тренд во мебелот за 2023 година. Овие светилки не само што ќе додадат стил во вашиот дом, туку и ќе креираат удобна и пријатна атмосфера. Можете да ги ставите во дневната соба, спалната или трапезаријата и да имате топла, убава и функционална светлина.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on pinterest

Слично

11/05/2023

Најновите трендови во мебелот за 2023 година

11/05/2023

Модерни трендови за 2023 година

11/05/2023

Винтиџ уредување на домот