Добредојдовте во Woodmak!

Вашиот идеален избор за уникатни парчиња мебел за дома или за работното место. Модерните дизајни изботени со најсофистицираната технологија се резултат на потребите на македонскиот пазар за најквалитетен самосклопувачки мебел. 

Нашата компанија постои само со една цел, задоволување на потребите за мебел на купувачите на брз, едноставен и ефикасен начин. Ваше е само да го одберете омилениот производ од широката палета на производи.

НАШИТЕ ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ

ПРОИЗВОДСТВЕН КАПАЦИТЕТ

Идеален избор на уникатни парчиња мебел за работа или дома

СОВРЕМЕНА
ОПРЕМА

Опрема за производство и преработка на голем избор на парчиња мебел

УГЛЕДНИ ДОБАВУВАЧИ

Суровини од добавувачи со светско реноме во индустријата за мебел

СТАБИЛНИ
ЗАЛИХИ

Залихи на суровини и материјали со стабилен и оддржлив раст